söndag 2 maj 2010

frisk luft och smärta i ryggen

Så himla rolig dag med en massa frisk luft.


Han med att plugga en massa på förmiddagen, då kan jag ta det lite lugnare imorgon och hinna hämta barnen lite tidigare från förskolan. Det känns så bra att hinna umgås med barnen när de fortfarande är så små och våran lösning är så bra. Eftersom Tobbe jobbar obekväm och jag pluggar lyckas vi ha barnen max 20 timmar i veckan. För mig känns det verkligen som det räcker, då får de lektid med kompisar och även hinna vara med sina föräldrar.


Vid lunch hämtade jag barnen hos mormor. Sen var det dags att rensa trädgården. Matt-läggaren som var här för några dagar sen kastade ut det gamla golvet på gräsmattan så det var ju inte så himla snyggt. Men desto snyggare i köket :) Barnen hann rymma två gånger men när man bor som vi gör känns det inte så farligt. Di sticker nästan alltid till någon granne om det är någon hemma.


Tobbe har jobbat från 8.30 till 18.30 och här helt slut nu. Känns tråkigt att spendera en söndag själv men ibland får man bara gilla läget. Och så har han gjort något knasigt med ryggen som har smärtat i flera dagar. Nu har värktabletterna slutat fungera så det blir till att ringa vårdcentralen imorgon.
Ont, ont, ont!


Inga kommentarer: