torsdag 12 januari 2012

Matilda är SÅ nöjd!

Så var det Matildas dag idag och det märktes på henne att hon hade det spänd och nervöst. På morgonen blev hon uppvaktad av hela familjen med sång och gos i sängen. Vi upprepade hundra gånger att idag var det HENNES dag och hon fyller 5 år!!! Allt för att hon ska få en egen dag. Och Kajsa ska få känna samma sak.

Så var det dags för förskola och på förskolan blev hon firad genom att få sitta på en glittrig stol och få välja låt till sångsamlingen och så sjöng alla hennes kompisar för henne. Hon var SÅ nöjd! Sen fick hon gå ut i kapprummet och välja en leksak i den hemliga lådan. Hon valde målarfärg och pensel.

Så var det att knata hemmåt efter lunch för att baka kladdkaka. Nöjda små barn :) Sen väntades det besök av Ludde, Lova och pappan. Matilda fick paket och en teckning av Ludde. Han hade kämpat mjed att måla hela pappret och i massa olika färger. Duktiga Ludde. Sen passade vi på att behålla Ludde ett tag medans Robert skulle hämta Camilla från praktiken. Han var så nöjd och Tobbe var så nöjd för där satt dem två vid köksbordet och byggde lego och brydde sig inte alls om Matilda eller Kajsa som byggde bilbana på golvet. De var lika nöjda båda två och tillsammans byggde dem ett flygplan.

Så skjutsade jag hem Ludde på kvällen och åkte iväg för att träna med Carro och Madde. Det blev löpning på löpbandet och jäklar vad mycket lättare det går att springa en mil på löpbandet isf utomhus! Oj, det kändes som jag kunde fortsätta springa...

Så hem och duscha och imorgon är det slutuppgiften som ska lämnas över och pratas om. Jag ska nämna varför min uppgift är så himla intressant inför resten av klassen fast jag själv tycker den är fruktansvärt ointressant. Lätt! :)

...

Inga kommentarer: