söndag 13 mars 2011


Igår passade vi på att åka och handla mat på förmiddagen. Det brukar oftast göras på fredag eftermiddag men hjälp vilken kaos det är på ICA då! Så klockan 8.30 var vi på ICA och det kändes som vi var ensama där inne, så himla skönt! Normalt sett brukar jag åka själv med barnen när Tobbe jobbar men den här gången följde han med. Det kan ju i och för sej vara skönt men jäklar vad dyrt det blir när han är med! Normalt sett handlar vi för 1200 kronor i veckan men den här gången blev det 1900 kronor. Fy dig Tobbe!

Sen hem och packa upp mat, laga mat, äta mat, diska efter maten...

Efter lunch var det städa som gällde och Tobbe tog tag i fönstrena som efter solens uppkomst visade vilket katastrof-skick det var!
Sen väntade vi gäster, våra kära grannar, som skulle komma och äta Raclette med oss. Jag som vegetarian och glutenintolerant, barnen som allmänt kräsna och paret som bjöds över just nu är inne i någon sockerfri-kolhydratfri variant var det så svårt att hitta något passande att äta. Men Raclette är som att grilla inomhus och det är så roligt och uppskattat! Jag hade så roligt hela kvällen och barnen var som galna. De sprang och skrek och busade hela kvällen! Vad roligt de hade det! Vi vuxna spelade så ska det låta och jag och Karro vann över Lars och Tobbe. Wiii!!! Kajsa somnade klockan 19.40 som vanligt och konstigt nog var det bara att lägga henne trots en massa skrik ifrån Matilda och Wille. Helt otroligt att hon kan sova i det oväsendet.

Hur som hade vi så roligt Tobbe och jag igår.!

Idag väntas Childrens museum tillsammans med grannungen Adam.



Resultatet av gårdagens bus: Det perfekta beviset på hur kul de haft det :)























Inga kommentarer: