tisdag 25 maj 2010

I helgen delade vi upp oss och Tobbe stannade hemma med Matilda och jag och Kajsa åkte till syrran för att gå på riddarspel. Jag hade tillsammans med syrrans kompisar planerat en överraskningsfest för syrran utan någon speciell anledning. Vi började redan i januari och med många viljor och åsikter gick det från boda borg till konsert i sthlm till riddarspel utanför norrköping. Så helgen blev iaf så här: Riddarspel på lördagen, hem och njuta, träffas för att grilla med hennes vänner, nästa dag ta en promenad till mysigt cafe och prata och njuta. Tyckte helgen blev mysig och fin. Kändes skönt att bara åka med ett barn så man själv kunde njuta lite också.

Här är vi på riddarspelet. En kompis till syrran, kickan, blev bortrövad av en riddare och fick sätta sig utanför för att heja på honom. Så kul att hon blev utvald, hon passade verkligen för det!

Pontus och Timbastian. Anna med Kajsa i bakgrunden:



Kickan blir bortrövad av sin riddare:



Lite bus och lek i sandlådan med Timbastian och Kajsa:




Dagen-efter promenad runt strömmen. Norrköping är sjukt vackert med sitt vatten och sina gator:



Tobbe och Matilda hade en underbar helg dem med. De åkte till gustavsvik för att bada och gick till holmen för att titta på djur. Nästa dag fick Matilda vara med att måla köket, då var hon lycklig!

Inga kommentarer: